Onze missie

Zo begon het

In Nederland wonen de gelukkigste kinderen (Unicef, 2020). Dat willen we vooral zo houden. Ook als een kind even, of langdurig extra hulp nodig heeft. Wij zijn onderweg naar een Nederland waar ieder kind, ieder gezin, gebruik kan maken van zorgeloze zorg. We weten hoe lastig het is om een systeem te veranderen wat zich vorm geeft door een jungle van aanbestedingen en politieke structuren. Wat vandaag werkt, kan morgen weer anders zijn. Toch geloven wij er in met de routes die we vandaag blootleggen, wij de weg vrijmaken voor de zorgeloze zorg van morgen. Voor ieder kind in Nederland.
Onze ontdekkingsreis

Zo zien we het

Er komt al genoeg op je af als je gezin of kind hulp nodig heeft. Zorgeloze zorg gaat voor ons om zorg die beschikbaar is op het moment dat jullie dit als gezin nodig hebbben. Waarbij we het belangrijk vinden dat jullie je als gezin gezien en gehoord voelen. Daar waar het er toe doet, op de plek waar jullie de hulp nodig hebben. Dat maakt onze zorg kinderkrachtig.
De begeleiders

Zo doen we het

Zorgen moet je doen, niet maken. Onze toegewijde en energieke collega's helpen jullie gezin daar waar de problemen zich voordoen, op school of thuis. Vanuit een vertrouwensband met jullie kind zetten we spelenderwijs in op het aanleren van vaardigheden. Wij staan naast het kind want samen groei je sneller dan alleen. Bij Groei & Glunder houden we de lijntjes lekker kort en zijn we snel in ons contact. Waarbij we werken vanuit een persoonlijke match, een succesvolle samenwerking start immers met een klik tussen jullie gezin en onze begeleider. Goed om te weten dat bij Groei & Glunder de ontwikkeling centraal staat van zowel jullie als ouder, jullie kind als onze collega's. Hoe sterker onze collega's in hun kracht staan, hoe beter zij jullie gezin in hun kracht kunnen zetten. Geen kopzorgen, maar topzorgen.
Join the club

Onze kernwaarden

Bij Groei & Glunder zijn we een continue opzoek naar het olifantenpaadje binnen het complexe geheel aan regels en protocollen in de jeugdzorg. Ondanks onze blik naar voren, verliezen we elkaar nooit uit het oog. We maken meters, maar niet meer dan het team aankan. We zorgen goed voor elkaar. Het streven is dat iedereen zich vrij voelt binnen een betrokken omgeving. Waar je jezelf bent en kunt zijn en waar we samen echt verschil maken. 

Voordat de routes zichtbaar worden, zijn er ontdekkingsreizigers nodig om ze bloot te leggen. Samen kunnen we de koers wijzigen. Wij maken de weg vrij voor zorgeloze zorg.
Energiek
Toegewijd
Betrokken
Authentiek
Vooruitstrevend
Transparant

Telefoon: 020 - 2615085
(voor aanmeldingen bereikbaar van 09:00-12:30)

E-mail: info@groeienglunder.nl
Adres: Houtmankade 334-2 te Amsterdam

© Groei & Glunder 2023 - Alle rechten voorbehouden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram