Dit zijn wij

Groei & Glunder helpt kinderen te groeien in hun eigen tempo.
Wij staan naast het kind, samen groei je immers sneller dan alleen. Spelenderwijs leren we stap voor stap nieuwe vaardigheden aan, gaan we het onbekende verkennen en leren we om met een grote glimlach trots op jezelf te zijn.

Onze Kernwaarden

Bij Groei & Glunder zijn we continue op zoek naar de olifantenpaadjes het complexe geheel aan regels en protocollen in de jeugdzorg. Ondanks onze blik naar voren, verliezen we elkaar nooit uit het oog. We maken meters, maar niet meer dan het team aankan. We zorgen goed voor elkaar. Het streven is dat iedereen zich vrij voelt binnen een betrokken omgeving. Waar je jezelf bent en kunt zijn en waar we samen echt een verschil maken. 
Voordat de routes zichtbaar worden, zijn er ontdekkingsreizigers nodig om ze bloot te leggen. Samen kunnen we de koers wijzigen. Wij maken de weg vrij voor zorgeloze zorg.
Energiek
Toegewijd
Betrokken
Authentiek
Vooruitstrevend
Transparant

 De sterke kracht achter Groei & Glunder: 
Anne Sophie Schürmann

Grenzen verleggen, iets doen wat onmogelijk lijkt of gewoonweg in het diepe springen is spannend en doen mensen eigenlijk veel te weinig. Althans volwassenen, kinderen doen niet anders. Kinderen leren iedere dag iets nieuws en groeien daarmee iedere dag een beetje. Kinderen willen ontdekken en zo de wereld begrijpen. Ieder kind op zijn eigen tempo, op zijn eigen manier. Als oprichtster van Groei & Glunder heb ik een diepe bewondering voor alle kinderen die zich iedere dag weer in het diepe gooien en zich blootstellen aan de soms veel te snelle wereld om hen heen. Het is onze taak als hulpverleners om de wereld voor deze kinderen grijpbaarder te maken. Hen het zelfvertrouwen te geven om op ontdekkingsreis te durven gaan. Stap voor stap het onbekende te verkennen, te groeien en met een grote glimlach trots op jezelf te leren zijn.
Processen van groei kosten tijd. Tijd en geduld. Waarbij we ons soms verbazen over de veerkracht en het doorzettingsvermogen van het kind. Kinderen leveren regelmatig topprestaties, topprestaties die niet altijd zichtbaar zijn voor de omgeving. Dat is niet altijd erg, maar wel belangrijk om bewust van te zijn. Hierdoor gaan we elkaar namelijk beter begrijpen. Groei & Glunder helpt kinderen te groeien in hun eigen tempo. Wij staan naast het kind, samen groei je immers sneller dan alleen. We laten los waar nodig, en staan klaar om na het vallen weer te helpen met opstaan. Samen op ontdekkingsreis, wie weet vinden we wel onze bestemming.
Aanmelden nieuwsbrief
Donna
Ik ben Donna en ik ben afgestudeerd als maatschappelijk werker. Een goede en vertrouwde band opbouwen met kinderen en het gezin vind ik erg belangrijk. Mijn passie ligt bij het werken met kinderen en ik vind het mooi om samen stappen vooruit te maken.  Onze begeleiders

Dana
Ik ben Dana, coördinator van onze groepen in Amsterdam Oost en Zuid. Dit betekent dat ik vanaf de start tot uitstroom verantwoordelijk
ben voor het hele proces. Een goede samenwerking met ouders is key. Tijdens mijn begeleidingen bied ik op een speelse manier structuur aan.
Consequent zijn en samen naar oplossingen zoeken is mijn kracht."
Cleo
Ik ben Cleo, een ervaren en gedreven ouderbegeleider. Door ouders in de spiegel te laten kijken, die hun kind ze met hun gedrag laat zien, breng ik het gezin naar de kern van de problematiek. Als ouders met hun onverwerkte innerlijke kindstukken aan de slag gaan hoeft dit namelijk niet meer gespiegeld te worden door het kind. De onvoorwaardelijke liefde tussen ouder en kind is sterk en het raakt me steeds weer als ouders bereid zijn om naar de boodschap te luisteren die hun kind ze onbewust geeft. Op een heldere, directe en liefdevol confronterende manier sta ik naast ouders om ze te helpen vorm te geven aan hun eigen en unieke ouderschap, waarin hun kinderen maximaal kunnen groeien en glunderen!
 
Talisha
Mijn naam is Talisha. Ik ben een gepassioneerde, toegewijde en creatieve pedagoog. Elke dag geef ik 100% en ben ik fanatiek in het vinden van oplossingen. Graag leef ik mij zo goed mogelijk in bij de kinderen en doe ik hard mijn best een lach op hun gezicht te toveren. Kinderen die voor hindernissen staan, hoe klein of groot die ook zijn, wil ik helpen ze te overwinnen om ze zo het gevoel te geven dat ze alles aankunnen.
Iris
Ik ben Iris, afgestudeerd pedagoog en klinisch ontwikkelingspsycholoog in opleiding. Op een leuke, speelse manier leer ik de kinderen omgaan met grenzen en beloningen. Een goede vertrouwensband en een duidelijke structuur zijn mijn basis. Het grootste plezier in mijn werk haal ik uit de groei van de kinderen en het besef dat we dat samen hebben gerealiseerd!
Pien
Ik ben Pien, een enthousiaste, zelfbewuste en energieke pedagoog.
Ik ben gericht op uitdagingen en vernieuwing. Mijn passie ligt bij de ontwikkeling van kinderen en hun ouder(s)/verzorger(s).
Hierbij wordt de focus gelegd op het vergroten van (bestaande) krachten van ouder(s)/verzorger(s) en de kinderen, met daarbij een duidelijke en consequente aanpak.
Door mijn positieve houding werk ik vanuit oplossingen in plaats van problemen. Ik sta voor een maatschappij waarin we kansen met én voor elkaar creëren. 
Nicole
Mijn naam is Nicole. Ik ben een enthousiaste en betrokkene gezinsbegeleider bij Groei & Glunder. Ik ben iemand die van nature makkelijk contact legt met diverse kinderen en ouders. Voor mij staat de ouderkind-relatie centraal en samen met de ouder(s) ga ik aan de slag met de passende doelen. Ik wil (jonge) kinderen in hun krachten zetten en daarbij genieten, leren en groeien van de (kleine) successen.
Anna
Ik ben Anna en ik heb veel ervaring en kennis in het begeleiden van kinderen, in mijn functie als pedagogisch begeleider en als leerkracht. Mijn zachte benadering komt hierin sterk naar voren. Ik zie het als een uitdaging om kinderen zo te begeleiden dat ze hun eigen kracht leren ontdekken en hun eigen pad leren volgen.
Vera
Mijn naam is Vera en ik ben zorgcoördinator bij Groei & Glunder.. Dit betekent dat ik vanaf de start tot aan het eind van de zorg op de achtergrond betrokken ben.
In mijn rol begeleid ik de begeleiders om hen in hun kracht te zetten en te ondersteunen om zorgeloze zorg te bieden. 
Door mijn inlevingsvermogen en analytisch denken heb ik al gauw door waar ik hulp kan bieden. Vanuit wederzijdse betrokkenheid wordt er geïnvesteerd in het behalen van gestelde doelen waar authenticiteit centraal staat.

Anouk

Franka
Ik ben werkzaam als gezinsbegeleider. Het mooie en fijne bij Groei en Glunder vind ik dat we er alles aan doen om de kinderen en gezinnen te bieden wat er nodig is, in verschillende omgevingen om in eigen tempo te kunnen groeien. Ieder kind en ieder gezin heeft iets anders nodig en om hierin mee te mogen denken en te helpen is voor mij iedere dag weer opnieuw een feestje!
Katja

Burcu
Ik ben Burcu (spreek uit Boerdjoe). Als betrokken,behulpzaam en empathisch persoon is het voor mij heel makkelijk om contact te maken met kinderen en ouders. Voor mij is een vertrouwensband opbouwen met het gezin en cultuur sensitief communiceren van essentieel belang voor betere resultaten. Op een speelse manier vooruitgang boeken met kinderen en ouders positief bekrachtigen vind ik het allermooiste!
Sander
Ik ben Sander. Ik ben een enthousiaste ambulant begeleider, die graag naar mensen luistert. Ik geef mensen graag de ruimte om zichzelf te zijn en geef dus ook begeleiding vanuit deze visie. Ik ga samen met ouder en kind graag opzoek naar de beste manieren van ondersteunen en doormiddel van duidelijke communicatie en betrokkenheid hoop ik een zo'n goed mogelijke begeleiding te kunnen geven. 
.

Bjorn
Mijn naam is Bjorn, Talentoloog bij Groei en Glunder. Dagelijks ben ik op zoek naar nieuwe collega's om het team te komen versterken en impact te maken binnen de jeugdzorg.

Sjoerd
Aangenaam, ik ben Sjoerd en werkt als zorgcoördinator/ projectmanager binnen het  specialisme genaamd Gender & Eigenheid (G&E). Het traject biedt ondersteuning en begeleiding aan kinderen, tieners en hun ouder(s) die vastlopen op gebieden rondom gender (vorm, rol en norm), eigenheid, liefdesvoorkeur en/of de uiting hiervan. Het is een ontdekkingstocht naar genderidentiteit, diversiteit of eigenheid. We gaan samen met de jongere en betrokkenen aan de slag om de zelfliefde, weerbaarheid en zelfredzaamheid te vergroten.
Kim
Ik ben Kim en als beeldend therapeut werk ik vanuit een oplossingsgerichte en creatieve aanpak. Ik vind het belangrijk iemand in zijn eigen kracht te zetten om vanuit daar te groeien. Met mijn rustige en geduldige uitstraling maak ik makkelijk contact met kinderen en geef ik ze de ruimte om te ontdekken en te leren.  
Elmas
Ik ben Elmas, een enthousiaste en geduldige Toegepaste Psycholoog. Ik ben gedisciplineerd, gedreven en ga altijd recht op de gestelde doelen af. Voor mij is elk kind uniek. Ik vind het belangrijk om een goeie vertrouwensband op te bouwen en pas aan wat het kind nodig heeft door echt naar het kind te luisteren. Ik ben meelevend en heb een sterke empatisch vermogen. Ik geef aandacht aan het positieve, want alles wat je aandacht geeft groeit.
Sanne
Mijn naam is Sanne en woon in Amsterdam. Onbevangen en met aandacht kijk ik naar de mens in zijn geheel. Ik ben nieuwsgierig naar wie jij bent, wat jou uniek maakt en wat je kwaliteiten zijn. Met enthousiasme ondersteun ik de client op school of thuis bij de uitgadingen van het leven.
Op een laagdrempelige manier, zoals via spel en creatief werken zoek ik graag de verbinding op.Ilse
Mijn naam is Ilse en ik ben groepscoördinator binnen Groei en Glunder.
Daarnaast geef ik vol enthousiasme en passie groepsbegeleiding. Ik heb hart voor mijn werk en ga uitdagingen niet uit de weg.
Consequent zijn en op een creatieve manier naar oplossingen zoeken is mijn kracht. Hierbij is het aansluiten bij de belevingswereld van kinderen erg belangrijk om op een speelse en ontspannen
manier aan doelen te kunnen werken. Ieder stapje is weer een stukje dichterbij het succes!  
Coriènne
Ik ben Coriènne Na mijn studie pedagogiek heb ik ervaring opgedaan in individuele- en groepsbegeleiding aan kinderen met adhd, autisme, hoogsensitiviteit en angsten. Ik kijk vooral naar kinderen hun krachten en vanuit daar werk ik aan hun doelen. Positiviteit, zelfvertrouwen creëren, emoties omarmen en je grenzen aanvoelen zijn mijn sterke punten tijdens het werk. Daarnaast houd ik mij bezig met yoga en mindfulness. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan!

Larissa
Mijn naam is Larissa en ik ben gezinsbegeleider i.o. Ik begeleid kinderen in het onderwijs,
thuis maar ben ook in opleiding hoe ik ouders het beste kan ondersteunen in hun ouderschap. Voor mij is het belangrijk dat kinderen in de eerste plaats plezier ervaren.
Ik ben ervan overtuigd dat je veel sneller leert als je iets leuks vindt of iets leert omdat je ervaart waarom dit nuttig voor je is.
Op deze manier begeleid ik kinderen om het beste uit zichzelf te halen op een manier die niet aanvoelt als werken. Ik geloof erin dat kinderen het meeste leren in een betekenisvolle
situatie waarbij ze het leerelement zelf bepalen. De basis hiervoor is een warme band en vertrouwen in elkaar. En hoe kun je nou beter een band op bouwen dan samen plezier beleven? 
Geanne
Ik ben Geanne, een ontwikkelingspsycholoog die kijkt naar de behoeftes van een kind en het gezin. Door de rust die ik uitstraal voelen kinderen zich snel op hun gemak bij mij. Samen en op een manier die bij het kind past werk ik op een positieve manier met het kind aan de leerdoelen. Ik vind het fijn om de aandacht en tijd te hebben voor een kind zodat hij/zij zich echt gezien en gehoord voelt.
Eva
Ik ben Eva, een afgestudeerd Maatschappelijk Werker en Toegepast Psycholoog. Ik werk vanuit mijn expertise en vanuit mijn hart met gezinnen. Elk gezin is anders, zo ook elke behoefte en elke aanpak. Het is voor mij daarom erg belangrijk ouders en kinderen echt te leren kennen en begrijpen. Samen met ouders en kinderen kan ik dan opzoek naar oplossingen.
Paula
Paula is een bevlogen en ervaren gedragsdeskundige die de werknemers van Groei en Glunder advies aanreikt zodat er zo efficiënt mogelijk gewerkt wordt. Zij bekijkt elke situatie objectief en maakt weloverwogen keuzes. Paula is het geheime wapen van Groei & Glunder!
Amber
Mijn naam is Amber en ik werk voornamelijk als schoolbegeleider en groepsbegeleider.
Nu ik klaar ben met studeren probeer ik mij verder te ontwikkelen tot een goede pedagoog met een enthousiasme, liefdevolle en open houding naar alle kinderen en ouders/verzorgers toe. Hierbij ben ik ervan overtuigd dat wanneer je het hele systeem bij de hulpverlening betrekt, je de kansen vergroot om tot succes te komen. Daarnaast hoop ik, met behulp van een beetje humor, de kinderen ook te kunnen laten genieten van hun dag..
Damien
Even voorstellen! Ik ben Damien, een gedreven en energieke pedagoog. Soms gaat opvoeden niet vanzelf en is er extra hulp nodig. Het is mijn passie om kinderen en ouders te ondersteunen en hen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Samen kijken we naar wat er nodig is en bij jullie past. Immers, it takes a village to raise a child!
Ilona
Hi, ik ben Ilona en ben werkzaam bij Groei & Glunder als systemisch coach. Het leukst vind ik om te coachen op het persoonlijk ontwikkelingsproces. Daar waar men is vastgelopen kijk ik graag op een systemische manier naar hun problemen. Familieopstellingen is een methode die ik gebruik in de coaching sessies om tot inzichten te komen. Wanneer je de problemen bij de wortel aanpakt zie je veel sneller resultaat en weet de client al snel zelf zijn problemen verder op te pakken. Dat is toch fantastisch!

Eva
Hey wat leuk dat je er bent! Ik ben Eva, gezinsbegeleidster bij Groei & Glunder. Mijn begeleiding wordt getypeerd door jou als ouder in je kracht te zetten. Ik kom graag naast je staan om te kijken wat er allemaal wèl al goed gaat en wat nog beter zou kunnen gaan.  Ik leer jou je kind nog beter kennen en op deze manier kijken we samen naar welke handvatten er nodig zijn om verder te komen.  

Dina
Mijn naam is Dina. Met mijn vriendelijke en heldere communicatievaardigheden ben ik het visitekaartje van Groei & Glunder. Zo ben ik het eerste aanspreekpunt voor nieuwe aanmeldingen. Ik denk graag mee om de best passende zorg voor het gezin in te zetten.
Daarbij zorg ik voor de match tussen begeleider en gezin. Overal ben ik overkoepelend en zorg ik ervoor dat het aanmeldproces soepel verloopt..  

Samentha   
Mijn naam is Samentha en ik ben werkzaam als ambulant begeleider. Mijn passie ligt bij kinderen. Het is mooi om te zien hoe kinderen groeien, ontdekken en ontwikkelen. In mijn rol heb ik aandacht voor de opbouw van een goede samenwerkingsrelatie met het kind om uiteindelijk op een stapsgewijze en ontspannen manier aan de doelen te kunnen werken.  


Renée 
Ik ben Renée, een geduldige en creatieve gezinsbegeleider bij Groei en Glunder. Daarnaast ben ik ook werkzaam als groepsbegeleider. In het begeleidingsproces staan kind en ouders altijd centraal, denken in oplossingen en mogelijkheden. Daarnaast ga ik uit van de eigenheid en eigen kracht van cliënten en ga naast hen staan in het veranderproces. Graag dompel ik mij tijdens een begeleiding onder in de belevingswereld van het kind. Ik draai mijn hand niet om voor een rollenspel in Piratenpak!
June 
Ik ben June, een rustige en geduldige pedagoog met een positieve benadering. Samen met de kinderen werk ik graag op een speelse en creatieve manier aan doelen waardoor ik aansluit bij hun belevingswereld. Daarbij hecht ik veel waarde aan de omgeving waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen.
Anne-Sophie
Ik ben Anne-Sophie, de oprichtster van Groei & Glunder. Persoonlijk contact, korte lijnen en ontwikkelingsmogelijkheden voor ouder, kind én begeleiders zijn voor mij belangrijke uitgangspunten. Helaas werk ik niet meer met de kinderen en houd ik mij vooral bezig met de doorontwikkeling van ons prachtige familiebedrijf, zodat we ongestoord kunnen blijven groeien én glunderen!
Zita
Mijn naam is Zita en ik ben gedragsdeskundige.
Dit betekent dat ik bezig ben met het constant verbeteren van onze kwaliteit van zorg en het ondersteunen van onze coördinatoren en het aanmeldteam.
Ik heb een aantal jaar terug de master Neuropsychologie afgerond en werk nu al bijna 5 jaar met veel plezier bij Groei & Glunder.
Het leukste aan mijn werk vind ik het wanneer mensen in hun kracht komen te staan en de gezinnen zich gehoord, gezien en gesteund voelen.
Emile
Als groeicoördinator zorg ik ervoor dat de backoffice meegroeit met de organisatie. Het doel is om begeleiders zo min mogelijk administratie te geven zodat zij zoveel mogelijk tijd aan de kinderen kunnen besteden.
Petra
Ik ben Petra. Als Officemanager zorg ik voor het reilen en zeilen op het Clubhuis. Daarnaast bied ik administratieve ondersteuning vanuit de backoffice.
Giny

Madelon
Mijn naam is Madelon, ik ben een geduldige en creatieve ontwikkelingspsycholoog. In de begeleiding vind ik het erg belangrijk om een veilige en vertrouwde band op te bouwen met het kind. Vanuit die pedagogische relatie kunnen we aan doelen werken, uiteraard met de hulp van het netwerk rondom het kind. Samen zorgen we ervoor dat het kind zich gehoord voelt en zich stapje voor stapje positief kan ontwikkelen! 
Timca
Ik ben Timca, een ambulant begeleider. Door mijn enthousiaste en positieve houding vind ik snel een connectie met kinderen. Voor mij is het belangrijk het kind goed te leren kennen, zo kunnen we samen kijken wat er nodig is om de gemaakte doelen te behalen. Hierbij focus ik mij graag op wat er al is bereikt, ook wanneer er kleine stappen zijn gezet!
Mara
Ik ben Mara een enthousiaste en geïnteresseerde pedagoog, van nature leg ik makkelijk contact, met zowel kinderen als ouders. Ik werk met de gezinnen actief naar een goede pedagogische relatie en vanuit wederzijdse betrokkenheid, zodat gestelde doelen behaald worden.
Wilma
Hoi, ik ben Wilma Danhof. Als beleid- en kwaliteitsmedewerker zorg ik dat we 'met beleid' werken aan de kwaliteit van onze begeleiding en organisatie. En dat we onszelf blijven verbeteren om kinderen en hun ouders te laten groeien en glunderen. 
Valérie
Ik ben Valérie, een geduldige en empathische pedagoog. Door mijn rustige uitstraling en positieve aanpak leg ik makkelijk contact met kinderen en gezinnen. Ik wil gezinnen laten groeien door naar alle mogelijkheden te kijken en ze in hun eigen kracht te zetten.

Regio's

De begeleidingen van Groei & Glunder worden vergoed voor gezinnen die in de volgende gemeenten wonen:

Amsterdam, Diemen, Ouder Amstel, Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn, Zaanstad, Purmerend, Edam-Volendam, Beemster, Landsmeer, Waterland, Wormerland, Haarlemmermeer, Hilversum, Weesp, Gooise Meren, Huizen, Blaricum, Eemnes, Laren, Wijdemeren, Haarlem, Bloemendaal, Beverwijk, Heemskerk, Velsen, Zandvoort en Heemstede.

Woon je niet in bovenstaande gemeenten? Neem dan even contact met ons op!

Telefoon: 020 - 2615085
(voor aanmeldingen bereikbaar van 09:00-12:30)

E-mail: info@groeienglunder.nl
Adres: Houtmankade 334-2 te Amsterdam

© Groei & Glunder 2023 - Alle rechten voorbehouden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram