Dit zijn wij

Groei & Glunder helpt kinderen te groeien in hun eigen tempo.
Wij staan naast het kind, samen groei je immers sneller dan alleen. Spelenderwijs leren we stap voor stap nieuwe vaardigheden aan, gaan we het onbekende verkennen en leren we om met een grote glimlach trots op jezelf te zijn.

Onze Kernwaardes

Bij Groei & Glunder zijn we continue op zoek naar de olifantenpaadjes het complexe geheel aan regels en protocollen in de jeugdzorg. Ondanks onze blik naar voren, verliezen we elkaar nooit uit het oog. We maken meters, maar niet meer dan het team aankan. We zorgen goed voor elkaar. Het streven is dat iedereen zich vrij voelt binnen een betrokken omgeving. Waar je jezelf bent en kunt zijn en waar we samen echt een verschil maken. 
Voordat de routes zichtbaar worden, zijn er ontdekkingsreizigers nodig om ze bloot te leggen. Samen kunnen we de koers wijzigen. Wij maken de weg vrij voor zorgeloze zorg.
Energiek
Toegewijd
Betrokken
Authentiek
Vooruitstrevend
Transparant

 De sterke kracht achter Groei & Glunder: 
Anne Sophie Schürmann

Grenzen verleggen, iets doen wat onmogelijk lijkt of gewoonweg in het diepe springen is spannend en doen mensen eigenlijk veel te weinig. Althans volwassenen, kinderen doen niet anders. Kinderen leren iedere dag iets nieuws en groeien daarmee iedere dag een beetje. Kinderen willen ontdekken en zo de wereld begrijpen. Ieder kind op zijn eigen tempo, op zijn eigen manier. Als oprichtster van Groei & Glunder heb ik een diepe bewondering voor alle kinderen die zich iedere dag weer in het diepe gooien en zich blootstellen aan de soms veel te snelle wereld om hen heen. Het is onze taak als hulpverleners om de wereld voor deze kinderen grijpbaarder te maken. Hen het zelfvertrouwen te geven om op ontdekkingsreis te durven gaan. Stap voor stap het onbekende te verkennen, te groeien en met een grote glimlach trots op jezelf te leren zijn.
Processen van groei kosten tijd. Tijd en geduld. Waarbij we ons soms verbazen over de veerkracht en het doorzettingsvermogen van het kind. Kinderen leveren regelmatig topprestaties, topprestaties die niet altijd zichtbaar zijn voor de omgeving. Dat is niet altijd erg, maar wel belangrijk om bewust van te zijn. Hierdoor gaan we elkaar namelijk beter begrijpen. Groei & Glunder helpt kinderen te groeien in hun eigen tempo. Wij staan naast het kind, samen groei je immers sneller dan alleen. We laten los waar nodig, en staan klaar om na het vallen weer te helpen met opstaan. Samen op ontdekkingsreis, wie weet vinden we wel onze bestemming.
Aanmelden nieuwsbrief

Onze begeleiders

Dana
Ik ben Dana, door écht te luisteren naar het kind, maak ik snel verbinding met ze. Door op een speelse manier structuur te bieden, gaan kinderen hier vanzelf in mee. Consequent zijn en samen naar oplossingen zoeken is mijn kracht.
Rosa
Ik ben Rosa, een geduldige en enthousiaste pedagoog. In alles zie ik een uitdaging en probeer voor alle gezinnen een gepaste werkwijze en of oplossing te vinden. Door mijn optimisme streef ik ernaar, om het gevoel te creëren dat iedereen op zijn tempo stappen vooruit kan zetten. Ook met een vleugje humor zal ik mijn uiterste best doen voor iedereen. 
Coos
.
Iris
Ik ben Iris, afgestudeerd pedagoog en klinisch ontwikkelingspsycholoog in opleiding. Op een leuke, speelse manier leer ik de kinderen omgaan met grenzen en beloningen. Een goede vertrouwensband en een duidelijke structuur zijn mijn basis. Het grootste plezier in mijn werk haal ik uit de groei van de kinderen en het besef dat we dat samen hebben gerealiseerd!
Pien
Ik ben Pien, een enthousiaste, zelfbewuste en ondernemende vrouw. Ik gericht ben op uitdagingen en vernieuwing. Mijn passie ligt bij de ontwikkeling van kinderen en hun ouders. Dit is de reden waarom ik ben gaan werken bij Groei & Glunder. Ongeacht leeftijd of iemands verleden is het naar mijn idee altijd mogelijk om nieuwe vaardigheden aan te leren en eigen te maken. Daarnaast sta ik voor een maatschappij waarin we kansen met én voor elkaar creëren. Bij Groei & Glunder zit ik op mijn plek!
Nicole
Mijn naam is Nicole. Ik ben een enthousiaste en betrokkene gezinsbegeleider bij Groei & Glunder. Ik ben iemand die van nature makkelijk contact legt met diverse kinderen en ouders. Voor mij staat de ouderkind-relatie centraal en samen met de ouder(s) ga ik aan de slag met de passende doelen. Ik wil (jonge) kinderen in hun krachten zetten en daarbij genieten, leren en groeien van de (kleine) successen.
Golnaz
Ik ben Golnaz, een psychologie student met een brede interesse in ontwikkeling van kinderen en adolescenten. Ik heb een goed inlevingsvermogen en vind het belangrijk dat kinderen de aandacht krijgen die ze nodig hebben.
Anna
Ik ben Anna en ik heb veel ervaring en kennis in het begeleiden van kinderen, in mijn functie als pedagogisch begeleider en als leerkracht. Mijn zachte benadering komt hierin sterk naar voren. Ik zie het als een uitdaging om kinderen zo te begeleiden dat ze hun eigen kracht leren ontdekken en hun eigen pad leren volgen.
Vera
Ik ben Vera, een enthousiaste pedagoog. Door mijn inlevingsvermogen en analytisch denken heb ik al gauw door waar ik hulp kan bieden. Door mijn empathische en optimistische houding voelen gezinnen zich al snel op hun gemak. Vanuit wederzijdse betrokkenheid wordt er geïnvesteerd in het behalen van gestelde doelen waar authenticiteit centraal staat.
Franka
Mijn naam is Franka Beuming, ik ben 29 jaar en ik ben nu sinds een jaar werkzaam bij Groei en Glunder. Op dit moment werk ik als gezinsbegeleider en zorg- coördinator. Het mooie en fijne bij Groei en Glunder vind ik dat we er alles aan doen om de kinderen en gezinnen te bieden wat er nodig is, in verschillende omgevingen om in eigen tempo te kunnen groeien. Ieder kind en ieder gezin heeft iets anders nodig en om hierin mee te mogen denken en te helpen is voor mij iedere dag weer opnieuw een feestje!
Sanne
Ik ben Sanne, een ambitieuze pedagoog met een creatief oplossingsvermogen. Probleemgedrag zie ik als een uitdaging. Ik ben optimistisch en geniet van de kinderen om mij heen.
Erwin
.
Thom
Mijn naam is Thom en ik ben bijna klaar met mijn master kinder- en jeugdpsychologie. Mijn kracht zit in mijn analytische vermogen en de rust die ik uitstraal. Onvoorwaardelijke acceptatie staat voor mij centraal, hierdoor is het makkelijk voor mij om een band op te bouwen met de cliënten en hun omgeving. Door consistent te zijn in mijn handelen en creatief in het zoeken naar oplossingen, probeer vanuit de kracht van de cliënt te werken aan het behalen van de doelen.
Lara
Ik ben Lara, een hardwerkende orthopedagoog. Ik zorg dat in chaotische situaties de rust terug keert. Uitdagingen ga ik niet uit de weg en zie in elke omstandigheid een oplossing.
Maria
Ik ben Maria, een rustige en geduldige pedagoog. Ik geef ambulante begeleiding op scholen en bij gezinnen thuis. Door mijn jarenlange ervaring in het werken met kinderen kan ik goed aansluiten bij hun belevingswereld. Hierdoor kan ik snel een band met een kind opbouwen, wat erg belangrijk is om samen aan de opgestelde doelen te kunnen werken. Ik sta voor structuur, duidelijkheid, een positieve benadering, spelenderwijs leren en samen plezier maken.
Sjams
Ik ben Sjams, een orthopedagoog in opleiding. Ik maak van nature makkelijk contact met mensen (en kinderen) en wil deze gebruiken om een goede band op te bouwen met de kinderen met wie ik kom te werken.
Marit
Mijn naam is Marit. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de opleiding Toegepaste Pyschologie aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds kort ben ik stagiare hier bij Groei & Glunder en dat doe ik met veel plezier. Ik hoop hier nog veel te gaan leren en vol enthousiastme aan de slag te gaan.
Sterre
Ik ben Sterre, een enthousiaste en geduldige orthopedagoog in opleiding. Met behulp van mijn geduld en enthousiasme probeer ik zoveel mogelijk bij de belevingswereld van het kind aan te sluiten. Op deze manier werk ik samen met het kind aan de gestelde doelen en vieren we samen elk succes!
Eline
Ik ben Eline, een enthousiaste orthopedagoog. Van nature vind ik gemakkelijk aansluiting bij kind en gezin en spelenderwijs en door positieve bekrachtiging werk ik aan de gestelde doelen. Dat een kind zich samen met mij verder kan ontwikkelen en de aangeleerde vaardigheden uiteindelijk zelf kan toepassen vind ik het mooiste om te zien!
Suzanne
Mijn naam is Suzanne, een enthousiaste orthopedagoog die houdt van uitdaging en graag dat stapje extra zet. Ieder kind is anders en om deze reden benader ik ieder kind als individu. Ik pas mij aan aan wat het kind nodig heeft. Het er simpelweg zijn, hulp bieden en echt iets kunnen bijdragen aan de ontwikkeling geeft mij veel energie. Hoe klein successen soms ook zijn, ik zal ze altijd groots blijven vieren.
Koosje
.
Geanne
Ik ben Geanne, een ontwikkelingspsycholoog die kijkt naar de behoeftes van een kind en het gezin. Door de rust die ik uitstraal voelen kinderen zich snel op hun gemak bij mij. Samen en op een manier die bij het kind past werk ik op een positieve manier met het kind aan de leerdoelen. Ik vind het fijn om de aandacht en tijd te hebben voor een kind zodat hij/zij zich echt gezien en gehoord voelt.
Eva
Ik ben Eva, een afgestudeerd Maatschappelijk Werker en Toegepast Psycholoog. Ik werk vanuit mijn expertise en vanuit mijn hart met gezinnen. Elk gezin is anders, zo ook elke behoefte en elke aanpak. Het is voor mij daarom erg belangrijk ouders en kinderen echt te leren kennen en begrijpen. Samen met ouders en kinderen kan ik dan opzoek naar oplossingen.
Paula
Paula is een bevlogen en ervaren gedragsdeskundige die de werknemers van Groei en Glunder advies aanreikt zodat er zo efficiënt mogelijk gewerkt wordt. Zij bekijkt elke situatie objectief en maakt weloverwogen keuzes. Paula is het geheime wapen van Groei & Glunder!
Ilse
Ik ben Ilse en werk al een aantal jaar vol enthousiasme en passie in dit vakgebied. Ik heb hart voor mijn werk en ga uitdagingen niet uit de weg. Consequent zijn en op een creatieve manier naar oplossingen zoeken is mijn kracht. Hierbij is het aansluiten bij de belevingswereld van kinderen erg belangrijk om op een speelse en ontspannen manier aan doelen te kunnen werken. Ieder stapje is weer een stukje dichterbij het succes!
June 
Ik ben June, een rustige en geduldige pedagoog met een positieve benadering. Samen met de kinderen werk ik graag op een speelse en creatieve manier aan doelen waardoor ik aansluit bij hun belevingswereld. Daarbij hecht ik veel waarde aan de omgeving waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen.
Anne-Sophie
Ik ben Anne-Sophie, de oprichtster van Groei & Glunder. Persoonlijk contact, korte lijnen en ontwikkelingsmogelijkheden voor ouder, kind én begeleiders zijn voor mij belangrijke uitgangspunten. Helaas werk ik niet meer met de kinderen en houd ik mij vooral bezig met de doorontwikkeling van ons prachtige familiebedrijf, zodat we ongestoord kunnen blijven groeien én glunderen!
Zita
Mijn naam is Zita Nelissen en ik ben zorgcoördinator bij Groei & Glunder. Dit betekent dat ik vanaf de start tot aan het eind van trajecten op de achtergrond betrokken ben om begeleiders te begeleiden in hun werk en om ervoor te zorgen dat de begeleiding op rolletjes loopt. Ik heb een aantal jaar terug de master Neuropsychologie afgerond en werk nu al 3 jaar met veel plezier bij Groei & Glunder. Het allerleukste aan mijn werk vind ik een kind een ouders hun begeleider zien groeien in hun vaardigheden!
Emile
Als groeicoördinator zorg ik ervoor dat de backoffice meegroeit met de organisatie. Het doel is om begeleiders zo min mogelijk administratie te geven zodat zij zoveel mogelijk tijd aan de kinderen kunnen besteden.
Mila
Ik ben Mila, een enthousiaste pedagoog met een creatief oplossingsvermogen. Door mijn manier van contact leggen, voelen kinderen zich vaak snel op hun gemak en wordt er op een speelse manier aan doelen gewerkt.
Afra
Ik ben basispsycholoog kind en jeugd. Ik vind het belangrijk om veel aandacht te besteden aan het opbouwen van een veilige en vertrouwde band met kinderen. De sterktes en talenten van een kind neem ik altijd mee in mijn plannen en activiteiten.
Jamie
Mijn naam is Jamie, orthopedagoog in opleiding met een passie voor de jeugdhulpverlening. Ik beschik over een grote dosis enthousiasme, laat me graag meenemen in de fantasie- en belevingswereld van kinderen en hecht veel waarde aan een positieve benadering.
Zara
Ik ben Zara, een enthousiaste pedagoog in opleiding. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij de belevingswereld van het kind en van daaruit met het kind op een passende en speelse manier aan doelen te werken.
Mara
Ik ben Mara een enthousiaste en geïnteresseerde pedagoog, van nature leg ik makkelijk contact, met zowel kinderen als ouders. Ik werk met de gezinnen actief naar een goede pedagogische relatie en vanuit wederzijdse betrokkenheid, zodat gestelde doelen behaald worden.
Lisa
.
Laurien
Hoi! Ik ben Laurien en ik ben kwaliteitscoördinator/gezinsbegeleider bij Groei&Glunder. Ik ben in de jeugdzorg gaan werken, omdat ik vind dat elk kind de kans mag krijgen om fijn om te groeien, te leren en te ontwikkelen. Elk kind is uniek en heeft bijzondere eigenschappen en ik vind het belangrijk dat elk kind dit inziet. Samen gaan we praktisch aan de slag  met de dagelijkse uitdagingen om zo weer rust en plezier te brengen in het gezin!
Petra
Ik ben Petra. Als Officemanager zorg ik voor het reilen en zeilen op het Clubhuis. Daarnaast bied ik administratieve ondersteuning vanuit de backoffice.

Regio's

De begeleidingen van Groei & Glunder worden vergoed voor gezinnen die in de volgende gemeenten wonen:

Amsterdam, Diemen, Ouder Amstel, Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn, Zaanstad, Purmerend, Edam-Volendam, Beemster, Landsmeer, Waterland, Wormerland, Haarlemmermeer, Hilversum, Weesp, Gooise Meren, Huizen, Blaricum, Eemnes, Laren, Wijdemeren, Haarlem, Bloemendaal, Beverwijk, Heemskerk, Velsen, Zandvoort en Heemstede.

Woon je niet in bovenstaande gemeenten? Neem dan even contact met ons op!

Telefoon: 020 - 2615085
E-mail: info@groeienglunder.nl
Adres: Houtmankade 334-2 te Amsterdam

© Groei & Glunder 2021 - Alle rechten voorbehouden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram