Onze organisatie

Groei & Glunder is een jonge enthousiaste organisatie die uniek is in haar soort. Groei & Glunder hecht veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van haar collega's. Daarom wordt er actief voorzien in persoonlijke coaching, training en opleidingen. Zin om bij ons aan de slag te gaan? Wij zijn per direct op zoek naar:

Werken bij 
Groei & Glunder

De wereld van Groei & Glunder staat in het teken van zorgzaam ontdekkingsreizen. Een jonge, energieke club. Niet bang om het achterste van de tong te laten zien en toegewijd op zoek naar nieuwe oplossingen. Je moet er wel tegen kunnen, werken bij Groei & Glunder. De persoonlijke aanpak naar de doelgroep vraagt om extra flexibiliteit en aanpassingsvermogen van de werknemers. In ruil daarvoor krijg je veel vrijheid terug. Maar niet te veel om te verdwalen. Groei & Glunder is een betrokken club in een vrije omgeving. Ondanks de zelfstandigheid, is de belangstelling onder collega’s groot. Men zoekt elkaar op. Cliënten ervaren die betrokkenheid ook. Geen protocollen, want jouw specifieke situatie verdient een specifieke aanpak. Er wordt gezocht naar duurzame oplossingen die blijvend verschil maken.

Solliciteren?

Zin gekregen om mee te komen glunderen? Stuur dan je motivatie brief en CV met foto naar sollicitaties@groeienglunder.nl.

Binnen twee weken zal er contact met je worden opgenomen.

Vacatures

Zin gekregen om mee te komen glunderen? Stuur dan je motivatie brief en CV met foto naar sollicitaties@groeienglunder.nl.

Binnen twee weken zal er contact met je worden opgenomen.

Telefoon: 020 - 2615085
(voor aanmeldingen bereikbaar van 09:00-12:30)

E-mail: info@groeienglunder.nl
Adres: Houtmankade 334-2 te Amsterdam

© Groei & Glunder 2023 - Alle rechten voorbehouden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram