Aanmelden

Heb je interesse gekregen in een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op of vul onderstaande gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
NIEUW: aanmeldformulier compleet

Stap 2: zorginhoudelijk

Bedankt voor het invullen van je gegevens!
In stap 2 beantwoord je enkele korte zorginhoudelijke vragen zodat onze medewerkers een goed beeld krijgen van de situatie.


Stap 3: de verwijzer


Geen verwijsbrief

Graag vragen wij je om een verwijsbrief aan te vragen. Stuur de verwijsbrief na ontvangst door naar info@groeienglunder.nl 

Vragen over het aanvragen van een verwijsbrief?
Neem contact op met ons aanmeldteam via: 020 - 2615085
(maandag t/m vrijdag 08.30 - 18.00) 


Extra e-mailadressen (optioneel)

Om de aanmeldgegevens te bespreken en de hulpvragen uitgebreider te bekijken zullen wij een intake gesprek met u plannen.

Voor dit gesprek willen we graag iedereen uitnodigen die betrokken is bij het gezin en aanvullingen kan geven op de hulpvragen.

Vul hieronder alle e-mailadressen in van de personen die bij het intake gesprek dienen te zijn (denk aan ouders, verwijzer, Intern Begeleider, etc).


Einde aanmeldformulier

Dit is het einde van de vragenlijst. Controleer goed of alle antwoorden juist zijn ingevuld. Klik daarna op verstuur het formulier.


Telefoon: 020 - 2615085
(voor aanmeldingen bereikbaar van 09:00-12:30)

E-mail: info@groeienglunder.nl
Adres: Houtmankade 334-2 te Amsterdam

© Groei & Glunder 2023 - Alle rechten voorbehouden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram