Groei & Glunder gaat samen met Yoep 

Met een steeds complexer wordende doelgroep stond het al jaren op het verlanglijstje; de uitbreiding naar specialistisch behandel en diagnostiek aanbod binnen Groei & Glunder. Door onze krachten te bundelen met YOEP gaat Groei & Glunder haar ambulante zorg eindelijk uitbreiden met een SGGZ tak!  

Daarnaast hebben YOEP en Groei & Glunder dezelfde missie om de jeugdzorg in Nederland te verbeteren, zorgeloze zorg te bieden aan gezinnen, en niet alleen de cliënten maar ook de eigen collega’s te laten groeien en ontwikkelen. Door de krachten te bundelen staan we als organisatie(s) sterker én kunnen we gezinnen beter helpen door het bieden van een breed aanbod van integrale jeugdhulp en GGZ, welke van grote toegevoegde waarde is voor de huidige jeugdzorg. 

Voor onze gezinnen

Groei & Glunder en YOEP behouden de eigen naam en identiteit en blijven de huidige zorg bieden. Voor jongeren en gezinnen in zorg geldt dat de zorg die zij nu krijgen op dezelfde wijze wordt voortgezet, met voor hen dezelfde bekende professionele medewerkers. De continuïteit en kwaliteit worden onveranderd gewaarborgd. Voor de kinderen, jongeren en gezinnen die bij ons onder begeleiding zijn zal er dan ook niets veranderen. 

Voor onze verwijzers

De krachtenbundeling van Groei & Glunder en YOEP zal meer integrale hulp opleveren. Zo zal Groei & Glunder haar ambulante hulp gaan versterken middels het bieden van behandeling en diagnostiek. Hier kan per direct voor worden aangemeld!

Verder zal er voor verwijzers geen wijziging optreden; de verwijzingen blijven lopen via Groei & Glunder en YOEP zelf.

 Contact

 Voor meer informatie over onze organisaties kijkt je op www.yoep.nl en www.groeienglunder.nl

 Mocht je vragen hebben, dan kunt je contact opnemen via info@yoep.nl of team@groeienglunder.nl.

Telefoon: 020 - 2615085
(voor aanmeldingen bereikbaar van 09:00-12:30)

E-mail: info@groeienglunder.nl
Adres: Houtmankade 334-2 te Amsterdam

© Groei & Glunder 2023 - Alle rechten voorbehouden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram