Nieuwsbericht | YOEP in een nieuw jasje

Wij maken als Groei & Glunder onderdeel uit van de YOEP-groep. Samen staan we sterker en kunnen we gezinnen nog beter helpen door het bieden van een breed aanbod van integrale jeugdhulp en GGZ. Daarbij introduceren we trots ons nieuwe logo van de YOEP-groep én de nieuwe website, waarmee we onze cliënten beter kunnen informeren.

Lancering nieuwe website YOEP-groep.nl

Nieuw logo 

In het nieuwe logo staat de mens centraal. De kleuren staan voor vertrouwen, groei & ontwikkeling. De cirkel vertegenwoordigt de omgeving van onze cliënt, waarin wij als YOEP een ondersteunende rol spelen. In het logo zie je ook een locatie pin. Deze staat voor de inzet om zorg zo dichtbij mogelijk aan te bieden. We doen dat met elkaar en daar waar nodig is - "Zorg dichtbij". 

Neem een kijkje op YOEP.nl

De site is gemaakt voor de verschillende doelgroepen van de YOEP-groep waarin alle hulpvragen, het aanbod en alle locaties van YOEP, De Praktische GGZ en Groei & Glunder terugkomen.

Het is vooral ook een website die steeds weer kan meegroeien met onze organisatie. We blijven dan ook doorlopend de website optimaliseren en nieuwe interessante content toevoegen.

Terug naar contact

Telefoon: 020 - 2615085
(voor aanmeldingen bereikbaar van 09:00-12:30)

E-mail: info@groeienglunder.nl
Adres: Houtmankade 334-2 te Amsterdam

© Groei & Glunder 2023 - Alle rechten voorbehouden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram