Amsterdam 020 - 2615085 info@groeienglunder.nl

Anne-Sophie is afgelopen januari 2015 gestart met het opzetten van & Thijs.

Momenteel zijn wij met gemeenten en wijkteams in gesprek om een eerste pilot te kunnen starten. Het platform is in ontwikkeling en daarmee nog niet life. Daarom gebruiken wij tijdelijk de website van Groei & Glunder om de eerste matches tussen ouders en hulpverleners te kunnen maken.

Thijs is niet een hulpverlener, Thijs is een persoon. Een persoon met een sterke persoonlijkheid, eigen interesses en vooral specifieke doelgroep kennis. Een Thijs komt bij jouw thuis omdat hij of zij een klik heeft met jouw kind. Als je een klik, betekent vertrouwen en vertrouwen betekent dat jouw kind zich veilig en op zijn gemak voelt bij Thijs. Vanuit dit vertrouwen kan er gewerkt worden aan vaardigheden waardoor het kind weer sneller mee kan komen op het sociaal, emotionele ontwikkelingsniveau van zijn leeftijdsgenootjes, zijn vriendjes.

Wanneer heeft u voor het laatst een momentje voor u zelf gehad? Een middag op pad met vriendinnen? Een avondje uiteten met uw partner? Kinderen met een diagnose laat je niet zo makkelijk alleen of bij een oppas achter. Ook voor die momenten is Thijs er. Thijs werkt niet alleen met professionals maar ook met getalenteerde Psychologie en Pedagogiek studenten die voorzien in de lichtere hulpvragen. Vanuit hun theoretische kennis van de doelgroep kunnen zij u ondersteunen en een maatje voor het kind zijn. Samen met het kind positieve ervaringen opdoen terwijl u wordt ontlast van de zorg. Een momentje voor u zelf. Of voor u zelf en uw partner.

Regelmaatje: Dit zijn studenten psychologie en pedagogiek die ondersteunen in lichtere hulpvragen als:

  • Een maatje voor het kind.
  • Ondersteuning in de algemeen dagelijks levensvaardigheden.
  • Plannen & Structureren: Huiswerkbegeleiding.

 

Hulpverlener: Dit zijn jonge getalenteerde psychologen en pedagogen die voorzien in zwaardere hulpvragen als;

– Stimulering van de sociaal, emotionele, persoonlijke en/of motorische ontwikkeling.

– Zelfredzaamheid.

– Emotieregulatie.

– Gedragsveranderingen.

– Sociale vaardigheden.

– Zelfbeeld en zelfvertrouwen.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.