Amsterdam 020 - 2615085 info@groeienglunder.nl
Vera

Vera

Ik ben Vera, een enthousiaste en positieve orthopedagoog in opleiding. Ik ben dol op uitgebreid koken voor vrienden en creatief…

Suzanne

Suzanne

Mijn naam is Suzanne, een enthousiaste orthopedagoog die houdt van uitdaging en graag dat stapje extra zet. Ieder kind is anders en om deze reden benader ik ieder kind als individu. Ik pas mij aan aan wat het kind nodig heeft. Het er simpelweg zijn, hulp bieden en echt iets kunnen bijdragen aan de ontwikkeling geeft mij veel energie. Hoe klein successen soms ook zijn, ik zal ze altijd groots blijven vieren.

Eline

Eline

Ik ben Eline, een enthousiaste orthopedagoog. Van nature vind ik gemakkelijk aansluiting bij kind en gezin en spelenderwijs en door positieve bekrachtiging werk ik aan de gestelde doelen. Dat een kind zich samen met mij verder kan ontwikkelen en de aangeleerde vaardigheden uiteindelijk zelf kan toepassen vind ik het mooiste om te zien!

Sjams

Sjams

Ik ben Sjams, een orthopedagoog in opleiding. Ik maak van nature makkelijk contact met mensen (en kinderen) en wil deze gebruiken om een goede band op te bouwen met de kinderen met wie ik kom te werken.

Maria

Maria

Ik ben Maria, een rustige en geduldige pedagoog. Ik geef ambulante begeleiding op scholen en bij gezinnen thuis.
Door mijn jarenlange ervaring in het werken met kinderen kan ik goed aansluiten bij hun belevingswereld.
Hierdoor kan ik snel een band met een kind opbouwen, wat erg belangrijk is om samen aan de opgestelde doelen te kunnen werken. Ik sta voor structuur, duidelijkheid, een positieve benadering, spelenderwijs leren en samen plezier maken.

Babette

Babette

Ik ben Babette, afgestudeerd CMV’er en heb veel ervaring opgedaan als persoonlijk begeleider van kinderen met een verstandelijke beperking. Waar ik voorheen mijn enthousiasme en creativiteit bij kinderen kwijt kon, al ik dit nu in de lauching-taken van Groei & Glunder gaan stoppen.

Wanda

Wanda

Ik ben Wanda, Launching Manager bij Groei & Glunder. Hiernaast ben ik grafisch vormgever en pedagoog. Ik heb veel werkervaring kunnen opdoen op verschillende groepen in de jeugdzorg en gehandicaptenzorg. Fantasie, humor en creativiteit zijn voor mijn belangrijke uitgangspunten.