Amsterdam 020 - 2615085 info@groeienglunder.nl
Koosje

Koosje

Hallo mijn naam is Koosje, sociaal pedagogisch hulpverlener. In mijn studiejaren heb ik mij georiënteerd op de autisme spectrum stoornis. Bij Groei & Glunder werk ik vol passie op het speciaal onderwijs, regulier onderwijs, bij gezinnen thuis en begeleid ik op onze gespecialiseerde groepsopvang. Mijn grootste motivatie in het werken met de kinderen, gezinnen en scholen is zien hoe hard iedereen zijn best doet om gewenste situaties mogelijk te maken. Het harde werken doet iedereen maar niet iedereen kent de “juiste” stappen die hiervoor nodig zijn. Ik denk graag mee om die stappen samen te bedenken en te realiseren.

Paula

Paula

Paula is een bevlogen en ervaren gedragsdeskundige die de werknemers van Groei en Glunder advies aanreikt zodat er zo efficiënt mogelijk gewerkt wordt. Zij bekijkt elke situatie objectief en maakt weloverwogen keuzes. Paula is het geheime wapen van Groei & Glunder!

Sanne

Sanne

Ik ben Sanne, een ambitieuze pedagoog met een creatief oplossingsvermogen. Probleemgedrag zie ik als een uitdaging. Ik ben optimistisch en geniet van de kinderen om mij heen.

Zita

Zita

Ik ben Zita, een psycholoog met een bijzonder geduldig karakter. Door mijn vriendelijkheid en zorgzame karakter ontstaat een natuurlijke structuur waar kinderen als vanzelf in meegaan.

Dana

Dana

Ik ben Dana, door écht te luisteren naar het kind, maak ik snel verbinding met ze.
Door op een speelse manier structuur te bieden, gaan kinderen hier vanzelf in mee.
Consequent zijn en samen naar oplossingen zoeken is mijn kracht.

Lara

Lara

Ik ben Lara, een hardwerkende orthopedagoog. Ik zorg dat in chaotische situaties de rust terug keert. Uitdagingen ga ik niet uit de weg en zie in elke omstandigheid een oplossing.

Mara

Mara

Ik ben Mara een enthousiaste en geïnteresseerde pedagoog, van nature leg ik makkelijk contact, met zowel kinderen als ouders. Ik werk met de gezinnen actief naar een goede pedagogische relatie en vanuit wederzijdse betrokkenheid, zodat gestelde doelen behaald worden.

Vera

Vera

Ik ben Vera, een enthousiaste pedagoog. Door mijn inlevingsvermogen en analytisch denken heb ik al gauw door waar ik hulp kan bieden. Door mijn empathische en optimistische houding voelen gezinnen zich al snel op hun gemak. Vanuit wederzijdse betrokkenheid wordt er geïnvesteerd in het behalen van gestelde doelen waar authenticiteit centraal staat.