Amsterdam 020 - 2615085 info@groeienglunder.nl

Lois

Lois is een pedagoog in opleiding en vervult met veel enthousiaste haar rol als oppas plus bij Groei & Glunder. Lois is een aanpakker die graag met de kinderen op pad gaat om al spelenderwijs vaardigheden aan te leren!

Vera

Vera is een ambitieuze psycholoog die met haar kritische blik al snel door heeft hoe het zit. Door haar rust en positiviteit voelen kinderen zich al snel op hun gemak bij Vera. En wat is er dan leuker om spelenderwijs met elkaar op avontuur te gaan!

Judith

Judith is sociaal pedagogische hulpverlener en met haar nuchtere blik brengt geen kind haar hoofd op hol. Op een natuurlijke manier heeft Judith het overwicht waardoor kinderen de duidelijkheid en structuur krijgen die zij zo hard nodig hebben!

Khareem

Khareem is toegepast psycholoog die graag met de kinderen op avontuur gaat! Met khareem kan je over alles praten. Door zijn grapjes en enthousiaste houding zijn kinderen al snel gemotiveerd om met Khareem aan de slag te gaan.

Saskia

Saskia is een betrokken psycholoog die met haar creativiteit de kinderen op een speelse manier weet te bereiken. Door haar positieve inslag ga je als ouder als nel inzien wat er al wel goed gaat, complimenten geven is haar key!

Wiske

Wiske is een pedagoog in opleiding en vervult met veel enthousiasme haar rol als oppas plus bij Groei & Glunder. Wiske geniet van de kinderen die haar extra uitdagen. Voor het neerzetten van een strakke structuur en duidelijkheid moet je dan ook bij Wiske zijn!

Lisa

Lisa is een bevlogen pedagoog die het werken met kinderen als prioriteit stelt. Lisa heeft een sympathiek en zorgzaam karakter waardoor kinderen zich snel op hun gemak voelen bij haar.

Zoë

Zoë is een positief ingestelde klinisch ontwikkelingspsycholoog en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Balans in een gezin vindt zij belangrijk en zet alles in om dit te doen slagen. Met haar rustige en doortastende aanpak weet Zoë hoe zij kinderen kan helpen.

Maxine

Met haar passie voor werken met kinderen is Maxine is een enthousiaste psycholoog in opleiding. Met haar geduldige en consequente aanpak is ze bedreven in haar vak en het liefst de hele dag omringd door kinderen. Maxine is een bijdrage voor elk gezin.

Liza

Liza is een hardwerkende orthopedagoog in opleiding met een open blik. Zij observeert nauwkeurig waardoor zij ziet waar het probleem ligt en gaat vanuit hier aan de slag. Liza weet waar haar krachten liggen en benut deze optimaal door op een speelse manier met kinderen te werken.

Sanne

Sanne is een ambitieuze pedagoog met een creatief oplossingsvermogen. Met haar vindingrijke manier van handelen ziet zij elk probleemgedrag als een uitdaging. Sanne is een optimistisch persoon en geniet van kinderen om zich heen.

Lara

Lara is een vlotte, hardwerkende orthopedagoog die in staat is om in chaotische situaties de rust terug te keren. Zij gaat een uitdaging niet uit de weg en ziet in elke omstandigheid een oplossing.

Iris

Iris is een innemende pedagoog in opleiding die graag met kinderen werkt en hen op een leuke, speelse manier leert hoe om te gaan met grenzen en beloningen. Structuur is haar rode draad!

Anouk

Anouk is een vrolijke, initiatiefrijke kinderpsycholoog die met rust en geduld aan de slag gaat met kinderen. Zij luistert naar de wensen van ouders en kijkt vanuit het perspectief van het kind om op deze manier een overeenkomend plan op te stellen.

Mara

Mara is een enthousiaste en geïnteresseerde pedagoog, die van nature makkelijk contact legt, met zowel kinderen als ouders. Zij werkt met de gezinnen actief naar een goede pedagogische relatie en vanuit wederzijdse betrokkenheid, zodat gestelde doelen behaald worden.

Lukas

Lukas is een stoere, assertieve orthopedagoog in opleiding die spelenderwijs kinderen kan laten kennismaken met gepast gedrag. Hij is creatief in het bedenken van oplossingen en heeft een open houding, zowel naar het kind als de ouders.

Marjoke

Marjoke is een sympathieke, positief ingestelde pedagoog in opleiding met een groot doorzettingsvermogen. De interactie met kinderen is haar passie en zij maakt graag een positief verschil voor het gezin.

Linde

Linde is een enthousiaste orthopedagoog. Ze is een doorzetter en denkt altijd in mogelijkheden. Linde gelooft in de kracht van het kind en met haar geduldige karakter weet zij een prettige leeromgeving te creëren.

Chiara

Chiara is een orthopedagoog met een doelgerichte visie. Zij heeft een groot inlevingsvermogen waardoor zij goed kan levelen met kinderen en hierdoor de juiste aanpak vindt om aan gestelde doelen te werken

Paula

Paula is een bevlogen en ervaren gedragsdeskundige die de werknemers van Groei en Glunder advies aanreikt zodat er zo efficiënt mogelijk gewerkt wordt. Zij bekijkt elke situatie objectief en maakt weloverwogen keuzes. Paula is het geheime wapen van Groei & Glunder!

Iris

Iris is een gedreven orthopedagoog die consequent en pragmatisch te werk gaat. Haar ambitie is groot en zij gaat creatief met kinderen aan de slag.

Marieke

Marieke is kinderpsycholoog en optimistisch van aard. Zij kan goed de rust bewaren en met haar daadkrachtige karakter vindt zij een oplossing voor elke situatie

Zita

Zita is een psycholoog met een bijzonder geduldig karakter. Vanuit haar zorgzaamheid en vriendelijkheid ontstaat een natuurlijke structuur waar kinderen als vanzelf in meegaan.

Laurien

Laurien is sociaal pedagogisch hulpverlener en zet graag haar creativiteit in om met de kinderen aan de slag te gaan. Door samen met het kind activiteiten te ondernemen werkt zij op een speelse manier aan de gestelde doelen.

Anne-Sophie

Groei & Glunder is opgericht en ontwikkeld door Anne-Sophie. Anne-Sophie haar persoonlijke doel is kinderen een ontwikkelingsgerichte omgeving te bieden waarbij de sociaal emotionele en persoonlijke ontwikkeling optimaal gestimuleerd worden.

Chris

Chris is een toegepast psycholoog met een groot sport talent. Vanuit zijn enthousiasme en kennis weet hij ieder kind in beweging te krijgen en zo op een sportieve manier doelen te benaderen. Positiviteit is Chris zijn kenmerk!

Merel

Merel is een kinderpsycholoog met een open houding. Met haar vrolijke en avontuurlijke energie is er altijd ruimte voor een grap en grol. Zij helpt kinderen actief de eigen krachten te ontdekken en deze te versterken.

Kristel

Kristel is een zorgzame psycholoog, die zich flexibel en loyaal opstelt. Zij weet goed een veilige omgeving te creëren, waarin kinderen leren om te gaan met grenzen en beloningen. Zij gaat graag een uitdaging aan en vindt voor elke hulpvraag een oplossing.