Amsterdam 020 - 2615085 info@groeienglunder.nl

.

.

.

.

.

Koosje

Lara

Lara is een vlotte, hardwerkende orthopedagoog die in staat is om in chaotische situaties de rust terug te keren. Zij gaat een uitdaging niet uit de weg en ziet in elke omstandigheid een oplossing.

Mara

Mara is een enthousiaste en geïnteresseerde pedagoog, die van nature makkelijk contact legt, met zowel kinderen als ouders. Zij werkt met de gezinnen actief naar een goede pedagogische relatie en vanuit wederzijdse betrokkenheid, zodat gestelde doelen behaald worden.

Eva

June

Lisa

Ilse

Sanne

Sanne is een ambitieuze pedagoog met een creatief oplossingsvermogen. Met haar vindingrijke manier van handelen ziet zij elk probleemgedrag als een uitdaging. Sanne is een optimistisch persoon en geniet van kinderen om zich heen.

Vera

Vera is een ambitieuze psycholoog die met haar kritische blik al snel door heeft hoe het zit. Door haar rust en positiviteit voelen kinderen zich al snel op hun gemak bij Vera. En wat is er dan leuker om spelenderwijs met elkaar op avontuur te gaan!

Franka

Zita

Zita is een psycholoog met een bijzonder geduldig karakter. Vanuit haar zorgzaamheid en vriendelijkheid ontstaat een natuurlijke structuur waar kinderen als vanzelf in meegaan.

Laurien

Laurien is sociaal pedagogisch hulpverlener en zet graag haar creativiteit in om met de kinderen aan de slag te gaan. Door samen met het kind activiteiten te ondernemen werkt zij op een speelse manier aan de gestelde doelen.

Anne-Sophie

Emile

Petra

Laura

Zoë

Zoë is een positief ingestelde klinisch ontwikkelingspsycholoog en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Balans in een gezin vindt zij belangrijk en zet alles in om dit te doen slagen. Met haar rustige en doortastende aanpak weet Zoë hoe zij kinderen kan helpen.

Liza

Liza is een hardwerkende orthopedagoog in opleiding met een open blik. Zij observeert nauwkeurig waardoor zij ziet waar het probleem ligt en gaat vanuit hier aan de slag. Liza weet waar haar krachten liggen en benut deze optimaal door op een speelse manier met kinderen te werken.

Iris

Iris is een innemende pedagoog in opleiding die graag met kinderen werkt en hen op een leuke, speelse manier leert hoe om te gaan met grenzen en beloningen. Structuur is haar rode draad!

Anouk

Anouk is een vrolijke, initiatiefrijke kinderpsycholoog die met rust en geduld aan de slag gaat met kinderen. Zij luistert naar de wensen van ouders en kijkt vanuit het perspectief van het kind om op deze manier een overeenkomend plan op te stellen.

Lukas

Lukas is een stoere, assertieve orthopedagoog in opleiding die spelenderwijs kinderen kan laten kennismaken met gepast gedrag. Hij is creatief in het bedenken van oplossingen en heeft een open houding, zowel naar het kind als de ouders.

Paula

Paula is een bevlogen en ervaren gedragsdeskundige die de werknemers van Groei en Glunder advies aanreikt zodat er zo efficiënt mogelijk gewerkt wordt. Zij bekijkt elke situatie objectief en maakt weloverwogen keuzes. Paula is het geheime wapen van Groei & Glunder!