Amsterdam 020 - 2615085 info@groeienglunder.nl

Hanae

Coos

Suzanne

Mijn naam is Suzanne, een enthousiaste orthopedagoog die houdt van uitdaging en graag dat stapje extra zet. Ieder kind is anders en om deze reden benader ik ieder kind als individu. Ik pas mij aan aan wat het kind nodig heeft. Het er simpelweg zijn, hulp bieden en echt iets kunnen bijdragen aan de ontwikkeling geeft mij veel energie. Hoe klein successen soms ook zijn, ik zal ze altijd groots blijven vieren.

Sterre

Eline

Ik ben Eline, een enthousiaste orthopedagoog. Van nature vind ik gemakkelijk aansluiting bij kind en gezin en spelenderwijs en door positieve bekrachtiging werk ik aan de gestelde doelen. Dat een kind zich samen met mij verder kan ontwikkelen en de aangeleerde vaardigheden uiteindelijk zelf kan toepassen vind ik het mooiste om te zien!

Sjams

Ik ben Sjams, een orthopedagoog in opleiding. Ik maak van nature makkelijk contact met mensen (en kinderen) en wil deze gebruiken om een goede band op te bouwen met de kinderen met wie ik kom te werken.

Marit

Maria

Ik ben Maria, een rustige en geduldige pedagoog. Ik geef ambulante begeleiding op scholen en bij gezinnen thuis.
Door mijn jarenlange ervaring in het werken met kinderen kan ik goed aansluiten bij hun belevingswereld.
Hierdoor kan ik snel een band met een kind opbouwen, wat erg belangrijk is om samen aan de opgestelde doelen te kunnen werken. Ik sta voor structuur, duidelijkheid, een positieve benadering, spelenderwijs leren en samen plezier maken.

Thom

Babette

Ik ben Babette, afgestudeerd CMV’er en heb veel ervaring opgedaan als persoonlijk begeleider van kinderen met een verstandelijke beperking. Waar ik voorheen mijn enthousiasme en creativiteit bij kinderen kwijt kon, al ik dit nu in de lauching-taken van Groei & Glunder gaan stoppen.

Wanda

Ik ben Wanda, Launching Manager bij Groei & Glunder. Hiernaast ben ik grafisch vormgever en pedagoog. Ik heb veel werkervaring kunnen opdoen op verschillende groepen in de jeugdzorg en gehandicaptenzorg. Fantasie, humor en creativiteit zijn voor mijn belangrijke uitgangspunten.

Erwin

Nicole

Mijn naam is Nicole. Ik ben een enthousiaste en betrokken gezinsbegeleider bij Groei & Glunder. Ik ben iemand die van nature makkelijk contact legt met zowel kinderen als ouders. Voor mij staat de ouderkind-relatie centraal en samen met de ouder(s)…

Koosje

Hallo mijn naam is Koosje, sociaal pedagogisch hulpverlener. In mijn studiejaren heb ik mij georiënteerd op de autisme spectrum stoornis. Bij Groei & Glunder werk ik vol passie op het speciaal onderwijs, regulier onderwijs, bij gezinnen thuis en begeleid ik op onze gespecialiseerde groepsopvang. Mijn grootste motivatie in het werken met de kinderen, gezinnen en scholen is zien hoe hard iedereen zijn best doet om gewenste situaties mogelijk te maken. Het harde werken doet iedereen maar niet iedereen kent de “juiste” stappen die hiervoor nodig zijn. Ik denk graag mee om die stappen samen te bedenken en te realiseren.

Noortje

Ik ben Noortje Meijer. Ik ben orthopedagoog en gebruik mijn kennis niet alleen in het begeleiden van gezinnen maar ook als coördinator van ons team. Ik help onze begeleiders in hun kracht te staan en denk mee op verschillende vraagstukken binnen de casuïstiek. Ook hou ik me bezig met de groei van Groei & Glunder als bedrijf.

Paula

Paula is een bevlogen en ervaren gedragsdeskundige die de werknemers van Groei en Glunder advies aanreikt zodat er zo efficiënt mogelijk gewerkt wordt. Zij bekijkt elke situatie objectief en maakt weloverwogen keuzes. Paula is het geheime wapen van Groei & Glunder!

Vicky

Geanne

Ik ben Geanne, een ontwikkelingspsycholoog die kijkt naar de behoeftes van een kind en het gezin. Door de rust die ik uitstraal voelen kinderen zich snel op hun gemak bij mij. Samen en op een manier die bij het kind past werk ik op een positieve manier met het kind aan de leerdoelen. Ik vind het fijn om de aandacht en tijd te hebben voor een kind zodat hij/zij zich echt gezien en gehoord voelt.

Sanne

Ik ben Sanne, een ambitieuze pedagoog met een creatief oplossingsvermogen. Probleemgedrag zie ik als een uitdaging. Ik ben optimistisch en geniet van de kinderen om mij heen.

Zita

Mijn naam is Zita Nelissen en ik ben zorgcoördinator bij Groei & Glunder. Dit betekent dat ik vanaf de start tot aan het eind van trajecten op de achtergrond betrokken ben om begeleiders te begeleiden in hun werk en om ervoor te zorgen dat de begeleiding op rolletjes loopt. Ik heb een aantal jaar terug de master Neuropsychologie afgerond en werk nu al 3 jaar met veel plezier bij Groei & Glunder. Het allerleukste aan mijn werk vind ik een kind een ouders hun begeleider zien groeien in hun vaardigheden!

Julia

Ik ben Julia een rustige ontwikkelingspsycholoog die uitgaat van de positieve karaktereigenschappen van een kind. Deze positieve benadering zorgt voor groei in de zelfwaardering en het zelfvertrouwen. Ik benader kinderen op een oprechte en kalme manier, waardoor snel een vertrouwensband ontstaat. Deze band biedt kinderen ondersteuning en zorgt ervoor dat kinderen stappen durven zetten die ze zonder deze steun niet zouden durven zetten.

Golnaz

Ik ben Golnaz, een psychologie student met een brede interesse in ontwikkeling van kinderen en adolescenten. Ik heb een goed inlevingsvermogen en vind het belangrijk dat kinderen de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Anna

Ik ben Anna en ik heb veel ervaring en kennis in het begeleiden van kinderen, in mijn functie als pedagogisch begeleider en als leerkracht.
Mijn zachte benadering komt hierin sterk naar voren. Ik zie het als een uitdaging om kinderen zo te begeleiden dat ze hun eigen kracht leren ontdekken en hun eigen pad leren volgen.

Dana

Ik ben Dana, door écht te luisteren naar het kind, maak ik snel verbinding met ze.
Door op een speelse manier structuur te bieden, gaan kinderen hier vanzelf in mee.
Consequent zijn en samen naar oplossingen zoeken is mijn kracht.

Ilse

Ilse is een student in opleiding en studeert pedagogische wetenschappen. Ze is erg enthousiast om aan de slag te gaan!

Zara

Ik ben Zara, een enthousiaste pedagoog in opleiding. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij de belevingswereld van het kind en van daaruit met het kind op een passende en speelse manier aan doelen te werken.

Jamie

Mijn naam is Jamie, orthopedagoog in opleiding met een passie voor de jeugdhulpverlening. Ik beschik over een grote dosis enthousiasme, laat me graag meenemen in de fantasie- en belevingswereld van kinderen en hecht veel waarde aan een positieve benadering.

Mila

Ik ben Mila, een enthousiaste pedagoog met een creatief oplossingsvermogen. Door mijn manier van contact leggen, voelen kinderen zich vaak snel op hun gemak en wordt er op een speelse manier aan doelen gewerkt.

Afra

Ik ben basispsycholoog kind en jeugd. Ik vind het belangrijk om veel aandacht te besteden aan het opbouwen van een veilige en vertrouwde band met kinderen. De sterktes en talenten van een kind neem ik altijd mee in mijn plannen en activiteiten.

Lara

Ik ben Lara, een hardwerkende orthopedagoog. Ik zorg dat in chaotische situaties de rust terug keert. Uitdagingen ga ik niet uit de weg en zie in elke omstandigheid een oplossing.

Mara

Ik ben Mara een enthousiaste en geïnteresseerde pedagoog, van nature leg ik makkelijk contact, met zowel kinderen als ouders. Ik werk met de gezinnen actief naar een goede pedagogische relatie en vanuit wederzijdse betrokkenheid, zodat gestelde doelen behaald worden.

Eva

Ik ben Eva, een afgestudeerd Maatschappelijk Werker en Toegepast Psycholoog. Ik werk vanuit mijn expertise en vanuit mijn hart met gezinnen. Elk gezin is anders, zo ook elke behoefte en elke aanpak. Het is voor mij daarom erg belangrijk ouders en kinderen echt te leren kennen en begrijpen. Samen met ouders en kinderen kan ik dan opzoek naar oplossingen.

June

Ik ben June, een rustige en geduldige pedagoog met een positieve benadering.
Samen met de kinderen werk ik graag op een speelse en creatieve manier aan doelen waardoor ik aansluit bij hun belevingswereld. Daarbij hecht ik veel waarde aan de omgeving waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Lisa

Ilse

Ik ben Ilse en werk al een aantal jaar vol enthousiasme en passie in dit vakgebied. Ik heb hart voor mijn werk en ga uitdagingen niet uit de weg. Consequent zijn en op een creatieve manier naar oplossingen zoeken is mijn kracht. Hierbij is het aansluiten bij de belevingswereld van kinderen erg belangrijk om op een speelse en ontspannen manier aan doelen te kunnen werken. Ieder stapje is weer een stukje dichterbij het succes!

Vera

Ik ben Vera, een enthousiaste pedagoog. Door mijn inlevingsvermogen en analytisch denken heb ik al gauw door waar ik hulp kan bieden. Door mijn empathische en optimistische houding voelen gezinnen zich al snel op hun gemak. Vanuit wederzijdse betrokkenheid wordt er geïnvesteerd in het behalen van gestelde doelen waar authenticiteit centraal staat.

Franka

Mijn naam is Franka Beuming, ik ben 29 jaar en ik ben nu sinds een jaar werkzaam bij Groei en Glunder. Op dit moment werk ik als gezinsbegeleider en zorg- coördinator. Het mooie en fijne bij Groei en Glunder vind ik dat we er alles aan doen om de kinderen en gezinnen te bieden wat er nodig is, in verschillende omgevingen om in eigen tempo te kunnen groeien. Ieder kind en ieder gezin heeft iets anders nodig en om hierin mee te mogen denken en te helpen is voor mij iedere dag weer opnieuw een feestje!

Laurien

Hoi! Ik ben Laurien en ik ben kwaliteitscoördinator/gezinsbegeleider bij Groei&Glunder. Ik ben in de jeugdzorg gaan werken, omdat ik vind dat elk kind de kans mag krijgen om fijn om te groeien, te leren en te ontwikkelen. Elk kind is uniek en heeft bijzondere eigenschappen en ik vind het belangrijk dat elk kind dit inziet. Samen gaan we praktisch aan de slag  met de dagelijkse uitdagingen om zo weer rust en plezier te brengen in het gezin!

Anne-Sophie

Ik ben Anne-Sophie, de oprichtster van Groei & Glunder. Persoonlijk contact, korte lijnen en ontwikkelingsmogelijkheden voor ouder, kind én begeleiders zijn voor mij belangrijke uitgangspunten. Helaas werk ik niet meer met de kinderen en houd ik mij vooral bezig met de doorontwikkeling van ons prachtige familiebedrijf, zodat we ongestoord kunnen blijven groeien én glunderen!

Emile

Als groeicoördinator zorg ik ervoor dat de backoffice meegroeit met de organisatie. Het doel is om begeleiders zo min mogelijk administratie te geven zodat zij zoveel mogelijk tijd aan de kinderen kunnen besteden.

Petra

Ik ben Petra. Als Officemanager zorg ik voor het reilen en zeilen op het Clubhuis. Daarnaast bied ik administratieve ondersteuning vanuit de backoffice.

Laura

Hi ik ben Laura. Als marketing en communicatiemedewerker krijg ik de kans om veel van mijn creativiteit in mijn werk bij Groei & Glunder te stoppen. Ik creëer en ondersteun alle marketingactiviteiten in- en rondom Groei & Glunder omdat de juiste communicatie uiterst belangrijk is.

Bram

Ik ben Bram en de Financial Controller binnen Groei en Glunder. Ik zorg niet alleen voor een correcte en tijdige verwerking van de gegevens, maar vertaal betreffende ook in rapportages. De uitdaging is om de rapportages leesbaar te maken zodat de getallen voor zich gaan spreken en de juiste beslissingen genomen kunnen worden.

Liza

Liza is een hardwerkende orthopedagoog in opleiding met een open blik. Zij observeert nauwkeurig waardoor zij ziet waar het probleem ligt en gaat vanuit hier aan de slag. Liza weet waar haar krachten liggen en benut deze optimaal door op een speelse manier met kinderen te werken.

Lukas

Lukas is een stoere, assertieve orthopedagoog in opleiding die spelenderwijs kinderen kan laten kennismaken met gepast gedrag. Hij is creatief in het bedenken van oplossingen en heeft een open houding, zowel naar het kind als de ouders.