Amsterdam 020 - 2615085 info@groeienglunder.nl

Onze organisatie

Groei & Glunder is een jonge enthousiaste organisatie die uniek is in haar soort. Groei & Glunder hecht veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Daarom wordt er actief voorzien in persoonlijke coaching, training en opleidingen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het versterken van de gespreksvaardigheden en het vergroten van kennis en vaardigheden mbt de doelgroep.

De individuele begeleidingen vinden plaats binnen de thuissituatie of op school. Afhankelijk van de wensen van ouders kunnen de dagen en tijden waarop begeleiding wordt gegeven sterk variëren. Dat betekent dat Groei & Glunder op alle dagen van de week begeleiding biedt, zowel overdag als ‘s avonds. Vanwege de schooltijden vindt de begeleiding doorgaans plaats in de namiddag tussen 15.00 en 19.00 uur. Tijdens de begeleiding worden er aan verschillende doelen gewerkt met betrekking tot de sociale, emotionele en persoonlijke ontwikkeling van het kind. Deze doelen zijn samen met ouders en jou, de begeleider, opgesteld. Hierbij kun je denken aan doelen die de sociale vaardigheden vergroten van een 10-jarige jongen met Asperger of die het zelfbeeld versterkt van een licht verstandelijk beperkt meisje van 7 jaar. Kennis en ervaring met de doelgroep is dus vereist.

Ben jij flexibel?

Groei & Glunder is opzoek naar proactieve enthousiaste begeleiders die bereid zijn in hun eigen toekomst te investeren, geen problemen hebben met flexibele werktijden en zelfstandig zijn in hun doen en denken. Relevante werk- of stage-ervaring is een pré. Continuïteit en structuur binnen de zorg aan kinderen is zeer belangrijk. Daarom zal Groei & Glunder alleen begeleiders aannemen die minimaal één jaar inzetbaar zijn.

Oftewel, wat vragen wij van jou?

Je bent student of net afgestudeerd op HBO of WO niveau in de richting (Ortho)Pedagogiek, Psychologie, SPH, Pabo of een andere kind gerelateerde studie.
Je bent een enthousiast, sociaal en gedreven persoon die een proactieve en zelfstandige werkhouding heeft.
Je bent leergierig en wilt graag investeren in je eigen ontwikkeling (Groei & Glunder biedt je de kans tot het volgen van verschillende trainingen en opleidingen, deze zijn echter wel in je eigen tijd.)
Je hebt kennis en ervaring met de doelgroep.
Je bent flexibel als het om werktijden gaat (je werkt voornamelijk na schooltijd tot begin avond / weekenddiensten).

Je bent minimaal een jaar inzetbaar.

Je staat ingeschreven bij het SKJ.

Je komt uit Amsterdam.

Je hebt de beschikking over een laptop.

Solliciteren?
Gemotiveerd geraakt om te komen werken bij Groei & Glunder? Stuur dan je motivatie brief en CV met foto naar sollicitaties@groeienglunder.nl.

Binnen twee weken zal er contact met je worden opgenomen.